DCH Frederikssund

Danmarks Civile Hundeførerforening

Familiehold

Som noget nyt iår har vi et familiehold.

Idèen med et familiehold er, at erfarne hundeførere og deres hunde kan træne lydighed, selvkontrol og tricks på en sjov og hyggelig måde. Vi  former et træningsprogram, hvor vi træner på tur, træner mere individuelle udfordringer og snuser til DCH ´s discipliner og miljøtræning i det tempo vi har lyst til.
Drivkraften er lysten til at lege og træne og skabe en tæt relation til din egen hund, på bane og i situationer hvor andre hunde/førere træner parallelt.

Vi glæder os til at træne på en ny måde.

Vi starter den 14. januar og du skal tilmelde dig hos Bettina Kikkenborg.

Tilmeld.dchfrederikssund@gmail.com

Kursushold

Vi træner 12 ganges miljøtræning på hold, hvor hundefører og hund udfordres på kontakt og basisøvelser.

Udgangspunktet er almindelig lydighed og sjov i træningen og undervejs vil vi gerne introducere DCH Frederikssunds muligheder for holdtræning efter bestået kursusprøve. Træningen forestår vores frivillige trænere, som er uddannet af DCH Kreds 6 på Sjælland. Trænerne har praksiserfaring fra egne hunde og har været aspiranter hos vores erfarne trænere i op til 1 år minimum.

Træningen foregår med forstyrrelser/samarbejde fra de øvrige deltagere og fordrer at I som hundeførere fokuserer på kontakten med egen hund og går til opgaven, som et lille team(dig og hund) på holdet.

Kurset indeholder træning på forskellig vis i basisøvelser og grundlæggende god og positiv kontakt via miljøtræning.

Når du tilmelder og betaler for vores hold bliver du medlem af DCH land og kreds og på vores træningsbaner dækker vores figurantforsikring, men ikke udenfor. Det koster 1000, – kr. for 12 gange på kursushold.

Vi vil gerne se et bevis på at din hund har almindelig forsikring inden træningen starter.

Vi glæder os til at træne sammen med dig og din hund.

© 2018 DCH Frederikssund

Tema af Anders NorenOp ↑